2. feb. 2012

Blomster, retningsans og kjøkken

Eg har jo blitt så gammel nå at det ikke lenger finnes noen unnskyldning til ikke å ha LEVENDE blomster i hus, og det burde jo strengt tatt være greit å holde de i livet, de krever jo ikke så veldig mye mer enn vann. En enkel ting tenker du? Vel, der tar du feil. Eg har drept absolutt alt eg har tatt med meg hjem i ett desperat forsøk på å klare å holde en organisme i livet. Dette skremmer dere muligens kansje siden dere til nå burde vite at eg eier en katt, men han er virkelig så mye lettere å ha med å gjøre enn de forbanna plantene. 

Ryddemodus, og derfor like fresh som jokkapalmen med forkjølelse


Denne gangen kjøpte eg meg en Orkide faktisk, for det skal jo være en plante som skal tåle litt, de eg snakker med sier hvertfall det, eg har mine tvil.. 
Og forresten, sørvendt vindu?? Hva er greia med det? Og hvorfor tror folk at eg vet hvilken vei som er sør? Retningsans er ikke helt min sterke side. Men heldigvis har eg mobil som er smartere enn meg, så det løser jo det problemet.
Dere må jo nesten få bilde av herligheten. Heldigvis kosta den bare 69kr, så når den tar kvelden må eg bare forte meg å bytte den ut før noen legger merke til det.

Den andre grønne greien er den andre eg har fått i mitt liv som ikke enda har daua, jokkapalmen tar eg ikke bilde av enda siden den akkurat nå lider av forkjølelse og derfor ikke føler seg helt fresh.


I tilegg til dette blomstergreiene har eg i også fått ånden over meg i dag, det skjer uheldigvis i tid og utid, og denne gangen gikk det ut over kjøkkenet! Alt er flytta og reorganisert, og eg tipper det kommer til å ta noen uker før eg finner ting eg trenger. Tror egentlig ikke det er så veldig mangen andre enn meg som klarer å være totalt lost i egen leilighet etter den er ryddet.
jada, her er det Toro og Atkins i skjønn forening

Og selvfølgelig en hel hylle dedikert til matvraket i meg

Og nå kan eg dessverre ikke skrive noe mer, har sjokoladepudding som roper på meg! 

Hejdå!

3 kommentarer:

Pia sa...

Du er slett ikke den eneste. Plantene mine griner omtrent i det de ser meg på blomstersjappa. De skjønner de kommer til å dø. Rimelig kjapt. Nå har jeg et par planter jeg har holdt liv i ganske lenge. Selv om en av de er mere gul enn grønn. :p Og du? Jeg ANER ikke hvor sør er.
Klems fra Pia.

MoniMuffins sa...

Hehe, det er godt der er andre enn meg der ute :)

Marte sa...

Hehe, bra jeg sprer litt visdom rundt meg da ;)
Morsom blogg, her må jeg følge med :D